Journey of Beauty!

Hallo,

Geïnspireerd door de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw-Zeeland en Hawaï heeft Etos, Journey of Beauty geïntroduceerd. Een nieuwe wellness-lijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun oorsprong vinden in deze landen. Journey of Beauty bestaat uit 4 lijnen welke ingrediënten bevatten met ieder een eigen verhaal. Van de spirituele tree of life in Afrika tot aan de Maori in Nieuw-Zeeland. 
Etos reist voor jou de hele wereld over om inspiratie op te doen voor unieke en hoogwaardige ingrediënten speciaal voor jouw huid. Het resultaat: een luxe collectie bad-, douche-, hand- en body producten die een weldaad zijn voor de huid.

Vanuit Etos heb ik van elke lijn 1 product mogen ontvangen om voor jullie te reviewen. Ik heb de producten getest en natuurlijk heb ik ook een favoriet.  Ik zal jullie zo duidelijk mogelijk de producten omschrijven en mijn eerlijke mening hierover geven. 

De producten hebben allemaal een mooie, frisse verpakking. Op de voorkant heb je een duidelijke zwart-wit printje waardoor je meteen ziet om wat voor een product het gaat en op welke ingrediënten deze gebaseerd is. Elke lijn heeft ook zijn eigen kleur, waardoor hij heel herkenbaar is. Ik vind de verpakkingen er al heel mooi uit zien. Ze hebben een wat luxere uitstraling dan de vorige wellness lijn van Etos. Mooie vooruitgang!


Shower Jelly, Guava & Pineapple

Naast de zwart-witte tinten op de verpakking heeft Etos hier rode en roze tinten aan toegevoegd. Hierdoor verwacht ik dat deze lijn fris/zoet zal ruiken. Deze shower gel bevat extracten van guave en ananas, twee zoetsappige vruchten boordevol vitamine C. Guave bevat naast een hoge concentratie vitamine C ook vitamine A en draagt bij aan de vochtregulatie in de huid. Ananas-extract bevat van nature fruitzuren die de huid op milde wijze exfoliëren, voor een stralende huid. De lijn is geïnspireerd op het exotische en zonnige Hawaii. De heerlijk verfrissende producten zijn daarnaast verrijkt met provitamine B5 en E en geven je een energieke verfrissende boost. Naast de frisse geur vind ik dit product ook zoet ruiken. Ik moet er wel bij zeggen dat het een erg sterke geur is, daar moet je wel van houden. Mij doet hij denken aan cocktails, de zon en het strand. 
Een erg lekkere lijn voor in de zomer! 

Deze douchegel schuimt licht als je hem gebruikt. Hij voelt heel zacht aan op de huid en het ruikt ook meteen heel fris. Na het gebruik voelt de huid ook zacht aan. Het is een heerlijke frisse douche gel. Zelf zou ik hem alleen in de zomer gebruiken. In de winter ben ik meer van de wat zachtere geuren.


Foaming
Scrub, White tea & Rice
Deze lijn is te herkennen aan de groene tinten op de verpakkingen. Het ziet er rustig, maar toch heel mooi uit. De key-ingrediënten in deze lijn zijn Nepalese witte thee en rijst. Ze worden geroemd om hun vitaliserende eigenschappen. Nepalese witte thee komt uit de hooglanden van Nepal, hét dak van de wereld, en heeft een heerlijk zachte smaak. Witte thee-extract en rijst bevatten van nature een hoge concentratie anti-oxidanten die helpen het vochtgehalte van je huid te reguleren en deze langdurig te hydrateren. Rijstextract maakt de huid daarnaast soepel en zacht en laat een gezonde gloed achter. Producten verrijkt met deze ingrediënten dragen bij aan het behoud van een gezonde huidconditie. De zachte en zoete geur heeft een kalmerend effect; een moment van pure ontspanning!  

De scrub schuimt ook weer licht en voelt zacht aan. Hij bevat fijne korrels waardoor de scrub op milde wijze dode huidcellen verwijdert. Hierna voelt mijn huid weer heerlijk zacht en schoon aan. De geur van deze lijn is rustig en zacht en ook na het douchen ruik je de geur nog een tijdje. Heerlijk!
Perfecte lijn om je huid extra te verzorgen tijdens de koude wintermaanden.


Body Oil,
Marula Oil & Baobab
Door zijn bruine tinten heeft de lijn een rustige uitstraling. De belangrijkste ingrediënten in de Afrika-lijn zijn baobab en marula-olie. Deze oliën staan bekend om hun weldadige en voedende werking op de huid, voor een zachte en verzorgde huid. Marula-olie is afkomstig uit de pitten van de vrucht van de wilde marulaboom uit de binnenlanden van Afrika. Deze olie is uitzonderlijk rijk aan anti-oxidanten en draagt bij aan een intensieve hydratatie van de huid. Baobab-olie wordt gewonnen uit de zaden van de baobab-vrucht. Deze olie is rijk aan essentiële vetzuren die de huid intensief voeden. 

Gedurende deze koude weken had ik erg veel last van een droge huid. De lage temperaturen in combinatie met de straffe ijzige wind zorgde ervoor dat mijn huid alleen maar verder uitdroogde. Nu gebruik ik sinds een aantal dagen deze olie en merk ik dat mijn huid goed gehydrateerd wordt en hierdoor weer veel zachter en soepeler aanvoelt. Normaal ben ik absoluut geen fan van een body olie. Vaak zijn deze erg vet waardoor je zo lang moet wachten tot het ingetrokken is.  Bij deze olie is dat totaal niet het geval! Hij voelt niet vet aan op de huid en trekt snel in. Na 5 minuutjes kon ik mijn kleding al aantrekken, zonder enige moeite. Ook na het dragen van de kleding kon ik geen vlekken ontdekken. Top product! Zeker voor de winter. Maar ongetwijfeld ook voor mensen die vaker een droge huid hebben.


Body Butter,
Manuca Honey & Beeswax
De producten uit de New Zealand Manuca Honey & Beeswax-lijn zijn verrijkt met bijenwas en manukahoning en hebben een verzachtende en intensief voedende werking op de huid. Manukahoning vindt haar oorsprong in Nieuw-Zeeland en wordt geprezen om de vele gezondheidsvoordelen. Het ingrediënt is door haar rijkheid aan eiwitten, vitaminen en mineralen een redder in nood bij een zeer droge huid en het voedt de huid intensief. Bijenwas heeft een romige en dikke textuur en zorgt voor een beschermend laagje op de huid. Hierdoor blijft het vochtgehalte op peil. Deze lijn is te herkennen aan de geel-oranje tinten op de verpakkingen. 

Ook deze body butter is enorm geschikt voor een droge huid. Hij heeft een lekkere honing geur met een klein tintje zoet. Deze rijke crème smeert makkelijk uit en trekt ook weer snel in de huid. Wel is hij wat vetter dan de Body Oil is. Ik heb zelf het idee dat door het gebruik van de creme de huid langer gevoed blijft.  Mijn conclusie?
De verpakkingen van de producten zien er top uit! Het zijn mooie verpakkingen met een luxe uitstraling. De producten bevatten de juiste ingrediënten die zorgen voor een goede verzorging van de huid. 
M
ijn favoriete geur is de White Tea & Rice. Deze geur is heel zacht en niet te overheersend. Het gebruik van alle producten laat je goed ontspannen en ze zorgen voor een goede verzorging van de huid. Etos heeft echt goed zijn best gedaan op deze lijn. Een dik compliment daarvoor! Het straalt luxe uit, maar is tegelijk ook goed betaalbaar. De prijzen van deze producten liggen tussen de €3,29 en €4,99. Ook heel leuk om cadeau te geven natuurlijk.

Hopelijk heb ik jullie enthousiast gemaakt over deze producten en wellicht dat jullie ze een keer gaan proberen?! 

Liefs,
Jesse 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *