Etos Every Day shampoo

Hallo, 

Deze shampoo is fantastisch! Ik gebruik hem nu een aantal weken en ik ben er heel enthousiast over.
Wil je weten waarom? Lees dan snel verder. 😉  

Etos heeft al een tijdje deze Every Day shampoo in het assortiment. Ik heb hem al zo vaak in mijn handen gehad en gedacht zal ik hem eens proberen? Elke keer zette ik de fles weer terug met de gedachte voor €0,99 kan het niet veel bijzonders zijn. Toch bleef ik er mee in mijn hoofd zitten en eerlijk is eerlijk voor dat geld kan je zo’n shampoo best een keertje proberen. De inhoud van de fles is 300ml. Veel shampoo voor weinig geld dus.

De fles heeft een simpele, basic opdruk. Ik vind het er prima uitzien. Je ziet meteen dat het om een shampoo gaat en wat deze gaat doen voor je haar. Duidelijk en helder! Op de achterkant van de fles staat het volgende:
“Deze shampoo verzorgt je haar en houdt het in conditie. De milde formule maakt de shampoo geschikt voor dagelijks gebruik. Het toegevoegde zonnebloemextract voedt het haar. Met Etos Every Day shampoo blijft je haar in topvorm.
Gebruik: Verdeel Etos Every Day shampoo gelijkmatig over je natte haar. Masseer het in en spoel het daarna goed uit. “ 

Zelf gebruik ik de shampoo niet elke dag. Ik was mijn haar 2 á 3 keer in de week. Hoe minder, hoe beter voor mijn haar! Normaal wordt mijn haar namelijk heel snel vet, maar sinds ik deze shampoo gebruik valt dat heel erg mee. De shampoo is doorzichtig van kleur. Ik masseer de shampoo in mijn haar en laat het dan 2 minuutjes intrekken. Daarna spoel ik het goed uit. De shampoo heeft een soort perzik geur en deze ruik je ook heel goed wanneer je het haar weer uitspoelt. Heel lekker en fris!  Na het wassen voelt mijn haar schoon en zacht aan. De geur blijft niet heel lang hangen, maar dat vind ik geen probleem. Bij mij zorgt de shampoo ook nog voor een glans op mijn haar. Mijn haar ziet er verzorgd uit en voelt ook heel goed aan. Het is een milde shampoo dus voor bijna iedereen ook geschikt.

 

Deze shampoo is een absolute budgettopper! EN hij is vorig jaar verkozen tot beste product van het jaar 2017-2018 in de categorie Shampoo. Naar mijn mening een terechte winnaar!
En zeg nou zelf, voor €0,99 kan ook jij hem wel een keer uitproberen toch? 

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met deze shampoo.
Laat hieronder een reactie achter. 😉 

Liefs,
Jesse 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *