Highlight en fixeer je festival look!

Welkom bij mijn allereerste blog bericht!

Met de vakanties voor de deur willen we er natuurlijk allemaal lekker fris en zomers uitzien. Etos bied hiervoor 2 nieuwe beautyproducten aan, namelijk de Etos Rainbow highlighter en de Etos Coconut Fixing spray. Benieuwd geworden naar deze producten? Vandaag ga ik ze beide voor jullie reviewen, dus lees snel verder!

Een aantal van jullie zullen al bekend zijn met de Etos highlighting powders. Zelf gebruik ik vaak een vloeibare vorm, dus ik ben heel benieuwd naar de poeder vorm. Wat meteen opvalt is dat de rainbow highlighter best groot van formaat is voor een highlighter poeder, maar dat is natuurlijk totaal niet erg. Het doosje heeft een luxe uitstraling en wat ook meteen opvalt zijn de leuke kleuren.


Deze highlighter bevat diverse kleuren en ik vraag me dan ook meteen af: Hoe ga ik dit product gebruiken? Ga ik de kleuren los van elkaar aanbrengen of blend ik ze? En als ik ze blend, mengen ze dan wel mooi? Het fijne van dit product is dat je helemaal zelf kan bepalen hoe je hem aanbrengt. De kleuren bevatten genoeg pigment en zijn daarom ook los van elkaar te gebruiken.


Zoals je ziet bevatten de kleuren ook behoorlijk wat glitters. Ik ben heel benieuwd hoe dat er dadelijk op mijn gezicht uit gaat zien. Ik breng de highlighter aan met de Etos contour & highlighter brush. Deze kwast is niet te groot van formaat en daarom ideaal voor het wat preciezer aanbrengen van een highlighter. We willen tenslotte niet dat ons hele gezicht dadelijk onder zit en glanst!


Ik heb er voor gekozen om de kleuren te mengen en heb ze lichtjes aangebracht op mijn jukbeenderen, onder mijn wenkbrauwen en op de cupid’s bow (bovenlip). De kleuren van de highlighter mengen zich mooi en geven een goede glans. Voor overdag zou ik hem lichtjes aanbrengen en wanneer je een feestje hebt mag je hem best wat dikker aanbrengen voor nog meer glans.

Of ik tevreden ben over het product? Ja, enorm! Het geeft een mooie glans en blijft de hele dag goed zitten. Het product heeft een goede kwaliteit en is ook nog eens low budget.

Om mijn make-up look af te maken gebruik ik de Fixing spray. Etos heeft al een geruime tijd een fixing spray in het assortiment. Deze is zelfs benoemd tot Beste product van het jaar 2016-2017. Deze limited edition met kokos geur heeft een tropische uitstraling. Je sprayt hem van een afstand over je gezicht en laat deze opdrogen. De nevel die er vanaf komt zorgt ervoor dat je make-up gefixeerd wordt en deze langer goed blijft zitten.


Tip: Leg dit product in de koelkast en neem hem mee voor
een dagje strand. Heerlijk om je even mee op te frissen!
Deze producten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Etos voor €4,99 per stuk.

Zijn jullie al bekend met deze producten? Zo ja, wat vinden jullie er van? En zo nee, is het misschien iets voor jou?
Laat hieronder je reactie achter.

Liefs,
Jesse

 

 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *