Verwen je huid met deze nieuwe Dove body lotions

Hallo!

Deze week heb ik een review over de 4 nieuwe body lotions van Dove die ik voor jullie heb getest.
Dove heeft een aantal weken geleden deze nieuwe lijn uitgebracht. Zelf ben ik erg nieuwsgierig geworden naar de werking van deze nieuwe lotions. Vandaar dat ik ze voor jullie heb getest. Er zijn 4 varianten met allemaal hun eigen unieke geur. De body lotions zijn geschikt voor alle huidtypen en zorgen voor een zachte, verzorgde huid. Precies zoals ik gewend bent van Dove. Naast de body lotions heeft Dove ook shampoos, conditioners, body wash en lichaamscrèmes aan deze lijn toegevoegd.

In alle landen kennen vrouwen traditionele beautyrituelen met eeuwenoude formules die van moeder op dochter worden doorgegeven. Voor de nieuwe verzorgingslijn van Nourishing Secrets neemt Dove je mee op reis naar heerlijk geurende beauty blends geïnspireerd op de natuur, verrijkt met geliefde ingrediënten die het haar en de huid herstellen en intensief voeden.”
De body lotions hebben een typische Dove verpakking. Erg fijn voor de herkenning van het product. Mij valt ook meteen de sprekende kleuren van de verpakkingen op en je ziet gelijk welk ingrediënt er centraal staat. Ik vind het mooie flacons en krijg er meteen een zomers gevoel van.

Invigorating body lotion
Met avocado olie en calendula extract. Is geïnspireerd op de beautyrituelen van Centraal Amerikaanse vrouwen. De body lotion heeft een duidelijke avocado geur en voelt zacht aan op de huid. Hij is niet te dik van structuur waardoor hij makkelijk uitsmeert en snel intrekt. Binnen een paar minuten is de body lotion al ingetrokken, top! De body lotion laat geen witte waas achter en plakt niet.

 


Glowing body lotion

Met lotusbloem extract en rijstmelk. Is geïnspireerd op de beautyrituelen van Japanse vrouwen. De body lotion heeft een sterke lotusbloem geur. Persoonlijk niet mijn favoriet, maar als je van de geur van lotusbloem houd is deze body lotion zeker een musthave. Het is een lichte, fijne lotion die ook weer makkelijk uitsmeert en snel intrekt. Hij laat geen witte waas achter en voelt ook niet plakkerig aan.

 


Replenishing body lotion

Met marula olie en mango boter. Is geïnspireerd op de beautyrituelen van Afrikaanse vrouwen. Op de verpakking staat een Marulavrucht afgebeeld. Zodra je de body lotion opent ruik je meteen de sterke geur van de marula olie gecombineerd met de mango boter. Deze lotion is ook weer licht van structuur en trekt snel in. Hij laat geen witte waas achter en plakt niet. De geur blijft heel goed hangen.

 

Restoring body lotion
Met kokosolie en amandelmelk. Is geïnspireerd op de beautyrituelen van Indiaanse vrouwen. Met op de voorkant de kokosnoot afgebeeld. En ja die ruik je erg goed zodra je de flacon opent. De lotion heeft een lichte structuur, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Hij laat geen witte waas achter en plakt niet. De kokosgeur geeft een sterke geur af en die blijf je ook nog lang ruiken.
Ik hou er van!

 

Mijn conclusie.. De body lotions smeren allemaal makkelijk uit en trekken snel in. Binnen enkele minuten is de lotion helemaal ingetrokken en kun je je kleren al aan. Ze laten geen witte waas, plakkerige laagje of vlekken in de kleding achter. Ik vind het hele fijne lotions om te gebruiken en merk aan mijn huid dat deze lang zacht blijft. Mijn huid ziet er frisser uit en voelt ook veel minder droog aan. Wederom goede kwaliteit producten zoals ik gewend ben van Dove. Door de 4 verschillende geuren is er voor iedereen wel een passende lotion. Zijn jullie ook nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe lijn van Dove? Ga dan snel naar de winkel en probeer ze uit.

Gebruiken jullie al een body lotion? En zo ja wat is jullie favoriet
Laat hieronder een reactie achter.

Liefs,
Jesse

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *