Verwen je haar met deze nieuwe producten van L’Oréal Paris Elvive

Hallo!

Iedereen heeft zijn eigen rituelen wat betreft het verzorgen van je haren. De een wast het elke dag, de andere om de dag en weer een ander wast zijn haar 1x per week. Iedereen is anders en ons haar is dat ook.  Mijn routine: Ik was mijn haar om de dag met een shampoo en conditioner en 1x per week verzorg ik mijn haar extra met een haarmasker. Omdat ik van mezelf enorm stijl haar heb, gebruik ik nooit een stijltang. Föhnen doe ik hooguit 1x in de maand. Ondanks dat ik mijn haar niet stijl of föhn, heb ik toch vaak droog haar.
Na het zien van deze nieuwe producten, was ik dan ook meteen enthousiast om ze te gaan proberen. Hopelijk voelt mijn haar dan straks wat minder droog aan!

Shampoo
Wat mij meteen opvalt aan de verpakking is dat er fijne kokosolie in de shampoo zit. Maar ook dat er geen siliconen in verwerkt zijn. Pluspunt! De shampoo is ontwikkeld voor normaal tot droog haar en zorgt voor soepel, luchtig haar, zonder het te verzwaren. Het verzacht de haarvezels voor oneindige zachtheid en een stralende glans. En het parfumeert het haar subtiel met de heerlijke geur van kokosnoot. De shampoo voelt aan als olie, maar gelukkig voelt het niet vet aan.
Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op vochtig haar, zachtjes in het haar masseren en vervolgens uitspoelen.

 

Conditioner
Een conditioner is een extra verzorging voor je haar. Je masseert de conditioner met name in de punten in. Laat het even intrekken en spoelt het dan weer uit. Net als de shampoo voedt de conditioner het haar ook. Het zorgt voor soepel, zacht haar zonder het te verzwaren. Daarnaast maakt de conditioner het een stuk makkelijker om je haar door te kammen. De conditioner is een witte, wat dikker substantie.
Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op vochtig haar, zachtjes in het haar masseren en vervolgens uitspoelen.

 

 

Haarmasker
Dit haarmasker is een 2 in 1 variant en ontwikkeld voor normaal tot droog haar.
Je kunt het haarmasker op 2 manieren gebruiken:
– Onder de douche. Nadat je je haren hebt gewassen met de shampoo en conditioner van deze lijn, breng je het haarmasker aan. Deze laat je 2 a 3 minuten intrekken op nat haar en vervolgens spoel je hem uit.
– Als leave-in. Na het douchen breng je het haarmasker aan. Dit kan op zowel nat als droog haar en hoef je niet uit te spoelen.

Het haarmasker zorgt op beide manieren voor een intensieve voeding, zonder dat je haar er zwaarder van wordt. Je haar wordt zacht, stralend en voelt luchtig aan. Het masker voelt wat dikker aan, meer zoals een crème. Het verdeelt zich makkelijk over het haar, voelt zacht aan en laat een heerlijke kokos geur achter. 

Wat vind ik van deze producten?
Ik vind het heerlijk om mijn haar extra te verzorgen. Deze producten zijn dan ook absoluut een van mijn favorieten geworden. In alle drie de producten zit kokosolie verwerkt. Normaal ben ik geen fan van olie in mijn haarproducten, omdat het mijn haar sneller vet maakt. Echter heb ik dat gevoel totaal niet bij deze producten. De structuur van deze producten voelt meteen al niet vettig aan, wat ik helemaal top vind! Ik heb mijn haar nu een week verwend met deze producten en ik kan echt merken dat mijn haar minder droog aanvoelt. Het masker heb ik 2x gebruikt deze week. Een keer onder de douche en een keer na het douchen als leave-in masker. Door het gebruik na het douchen, voelt je haar de hele dag heerlijk zacht aan. Wel merk ik dat mijn haar dan wat sneller vet wordt, maar dat zou ook zomaar kunnen doordat ik veel aan mijn haar heb gezeten die dag. Het voelde ook zo lekker zacht aan, dat ik er niet vanaf kon blijven, hihi! 

Ik raad iedereen met wat droger haar deze producten aan! Zeker in de winter zullen je haren deze extra verzorging nodig hebben. 

Ik ben wel benieuwd geworden naar jouw ritueel wat betreft haarverzorging. 
Wat is jouw ritueel? Welke producten gebruik je zoal?
Laat hieronder een reactie achter. 

Liefs,
Jesse 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *