Verrassend lage prijzen box van Etos

Hallo!

Vorige week heb ik weer een box ontvangen van Etos. Hierin zaten 3 artikelen: een body lotion, een tandpasta en een tandenborstel. Alle drie van het eigen merk.
En dan bedenk je je.. Hoe ga ik een blog maken over tandpasta en een tandenborstel? Hihi!
Zo nieuwsgierig als ik ben, begin ik er toch aan. Ik werk tenslotte ook bij Etos en moet natuurlijk wel alles proberen wat nieuw of vernieuwd is. Ik ben benieuwd! 

Etos is al een tijd bezig haar eigen merk producten te verbeteren/vernieuwen. Helemaal top natuurlijk! We zien steeds meer producten van het eigen merk er bij komen. Deze zijn net zo goed van kwaliteit als de A-merken, maar dan voor verrassend lage prijzen. 

Etos Body lotion Intensive care
Wat mij meteen opvalt is de verpakking. Het is een mooie paarse tube met een luxe uitstraling. Op de voorkant staat ook duidelijk vermeld om wat voor een product het gaat en voor welk huidtype het is.
Op de achterzijde van de tube staat het volgende vermeld:
“Etos Body lotion Intensive care is speciaal voor de extra droge huid. De intensieve hydratatie maakt de droge huid glad en zacht.” 

Toevallig heb ik echt een droge huid, dus ik kan dan ook een oprechte mening geven over dit product. Ik heb de body lotion nu een week gebruikt en ik moet zeggen dat mijn huid inderdaad gladder en zachter aan voelt. De body lotion smeert makkelijk uit en trekt snel in, wat ik een pluspunt vind! Vaak zijn body lotions voor een droge huid wat dikker en vetter, maar bij deze is dat absoluut niet. De lotion is dun van structuur en voelt lekker fris aan op de huid. Hij heeft
geen sterke, overheersende geur, maar ruikt wel lekker. 

Etos tandpasta Cool mint en Etos tandenborstel Basic medium
De tandpasta heeft een mooie strakke verpakking en door de blauwe kleur is hij erg opvallend. Ook is meteen duidelijk dat het de cool mint variant is. De andere tandpasta’s in deze lijn hebben dan ook een andere kleur tube. 
Op de achterzijde van de tube staat het volgende: 
“Etos Cool mint tandpasta helpt je tanden en kiezen te beschermen. De toegevoegde fluoride versterkt het tandglazuur door het harder te maken en helpt zo gaatjes te voorkomen. De frisse mintsmaak zorgt voor een frisse adem en een schoon gevoel.”
Veelbelovend dus!

De tandenborstel zit netjes verpakt en ook hier zie je op de voorkant meteen om welke variant het gaat. In dit geval een basic tandenborstel medium, met indicator haren en anti-slip grip.   

Normaal poets ik mijn tanden altijd met een elektrische
tandenborstel, maar voor jullie maak ik een uitzondering!
Een eerlijke oprechte mening kun je niet baseren op 1x poetsen natuurlijk, dus ik heb een aantal dagen met deze tandenborstel en tandpasta gepoetst. En eerlijk.. Het is een hele fijne tandenborstel. Hij is niet te hard, maakt goed schoon en voelt aan als een goede kwaliteit tandenborstel die niet snel kapot zal gaan. De tandenpasta is ook zeker prima. Hij heeft een frisse smaak en zorgt inderdaad voor een frisse adem en een schoon gevoel. Er staat dus niks vreemds op de verpakking. Mijn adem is
fris en dit blijft ook een tijdje zo. Heel fijn! 

Wat ik kan zeggen over deze producten is dat ze fijn zijn in het gebruik en totaal niet onder doen voor A-merk producten. Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk dat ze veel lager in prijs zijn.  

Deze producten zijn bij Etos te koop voor de volgende lage prijzen:
Etos tandpasta Cool mint €0,69
Etos tandenborstel Basic medium €0,89
Etos body lotion Intensive care €1,99 

 Gebruiken jullie wel eens eigen merk producten? Of ga je toch liever voor A-merk producten? En zo ja, waarom?
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.  Laat hieronder een reactie achter. 

Liefs,
Jesse 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *