Een dagcrème, nachtcrème en masker in 1?!

Hallo!

Ik heb weer wat leuks gevonden! Deze nieuwe 3in1 gezichtsbalsem van Garnier.  Je kan ze op 3 manieren gebruiken namelijk als dagcrème, nachtcrème en ook als masker. Ik ben mega enthousiast! Hoe tof dat je voortaan maar 1 potje hoeft te kopen en de crème toch op 3 manieren kunt gebruiken.
Oké oké, ik ben ook wat sceptisch hierover. Hoe kan het dat 1 crème op 3 manieren gebruikt kan worden?
Ik ben nieuwsgierig en heb ze voor jullie getest, dus lees snel verder. 

Deze balsem is er in 2 varianten. Een met bloemenhoning en een met rozenwater.  Als ik de verpakking bekijk vallen er meteen een aantal dingen op. Het product bevat voor 96% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong die voornamelijk van plantaardige herkomst zijn. Uh ja, ik ben dan natuurlijk meteen benieuwd naar de andere 4% aan ingrediënten en dat staat ook vermeld op de verpakking.  “De overige 4% bestaat uit ingrediënten die een plezierige zintuigelijke ervaring en goede conservering van onze formules garanderen.” Wat me ook opvalt is dat er geen parabenen en geen siliconen in dit product verwerkt zijn.  Je kunt deze balsem dus op 3 manieren gebruiken namelijk als volgt: 

  • Dagcrème: Hydrateert, voedt en ondersteunt de dagelijkse bescherming van de huid. Aanbrengen op een gereinigde huid. 
  • Nachtcrème: Voedt en verzacht de huid. Aanbrengen op een gereinigde huid. 
  • Masker: Verbetert de huid intens, de huid ziet er stalend uit. Breng een dikke laag aan voor een dekkend effect. Laat het masker 10 minuten intrekken. Masseer het overtollige product zachtjes in of gebruik een wattenschijfje om het te verwijderen.  

De verpakking is heel duidelijk en vol goede informatie. Ik ben nog steeds enthousiast om het product te gaan testen.

Dit enthousiasme is snel omgeslagen moet ik eerlijk bekennen.. 
Ik heb de balsem op alle 3 de manieren gebruikt. De balsem is ontzettend dik van structuur. Ook smeert hij niet makkelijk uit en trekt hij niet snel in bij mij. Bij het gebruik als een dagcrème heb ik de gehele dag een vettig en glimmend gezicht gehad. Ik heb van mezelf al een vette huid, dus ik kwam er al snel achter dat deze balsem zeker niet geschikt is voor mensen met een vette huid.
Mocht je een droge huid hebben is de balsem wel heel geschikt en met name ook als nachtcrème zodat de huid intensief gevoed wordt voor de volgende dag. Heb je een droge huid? Dan is deze balsem zeker een aanrader. Door zijn dikke, vete structuur wordt de huid goed gevoed en zal deze lang zacht aanvoelen. 

Helaas voor mij een dikke tegenvaller, maar ongetwijfeld een top product voor mensen met een droge huid! Ik ben dan ook absoluut niet negatief over het product zelf, echter is het voor mij gewoon niet geschikt. Nja, dan weet ik dat ook weer natuurlijk. Next time better! 

Wat voor dag- en/of nachtcrème gebruiken jullie?
Laat hieronder een reactie achter. 

Liefs,
Jesse 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *