Help ik heb een koortslip!

Hallo!

Eigenlijk wilde ik dit keer wat nieuwe lippenstiften voor jullie reviewen. Echter gooide een koortslip mijn hele plan in de war. De lippenstiften kan ik natuurlijk niet testen op een koortslip, want i.v.m. verdere besmetting moet ik ze dan weggooien en dat is natuurlijk zonde! 

Dus wat ga ik dan doen, dacht ik?  

Afgelopen zaterdagochtend ging ik, samen met mijn vriend, het dorp in om dan toch maar van die patches voor over lipblaasjes te kopen. Die middag hadden we namelijk een festival. Naast het feit dat mijn lip heel de tijd open sprong en een kans op verdere infectie op de loer lag, is zo’n koortslip ook niet bepaald een charmant aanzicht. Eenmaal bij de drogist aangekomen, kwam mijn vriend op het idee om een review te maken over die patches. Er zijn natuurlijk meer personen die af en toe last hebben van een koortslip en deze het liefst meteen weg willen werken.
Top idee van hem natuurlijk!
Dus vandaar een review over de Compeed patch tegen lipblaasjes.

De patches zitten per 15 stuks in een doosje, die je ook makkelijk in je tas mee kan
nemen. Aan de binnenkant van dit doosje zit een spiegeltje. Super handig! Ook zit er nog een kleine bijsluiter in, waarin staat hoe je het product moet gebruiken en verwijderen. Ook staat er nog wat extra informatie/feiten over lipblaasjes en hygiëne advies in. Zeker verstandig om dit even door te lezen voor je het product gaat gebruiken.  

Als ik de verpakking bekijk en de bijsluiter lees zie je meerdere keren staan dat de patch tot 12u non-stop werkt. Nou is dat best een lange tijd, dus ik was heel benieuwd of dit ook zo zou zijn. Moet ik er wel meteen bij zeggen dat het volgende in de bijsluiter vermeld staat: “De patch blijft tot 12 uur lang op zijn plaats maar individuele ervaringen kunnen variëren.” Ook werkt de patch als een virusschild en bevordert het de genezing. Voor het beste resultaat breng je de patch aan vanaf de eerste tinteling en houd je de patch dag en nacht op tot de
wond volledig genezen is.  

Mijn mening over dit product?
I LOVE IT! 
Na het aanbrengen van de patch, wat overigens heel makkelijk gaat, zie ik meteen dat de koortslip minder zichtbaar is. De patch zelf is wel een beetje zichtbaar, maar dat is alleen als je hem van heel dichtbij bekijkt. Van een afstandje zie je niks. Volgens de verpakking mag je make-up over de patch aanbrengen. Ik heb mijn lippenstift hier overheen aangebracht en deze bleef gelukkig erg goed zitten. Het blijven zitten tot 12 uur lang is bij mij helaas niet gelukt. Na ongeveer 5 uur begint de patch los te laten bij mij. Voor mij heel logisch dat hij los gaat laten na veel praten, lachen, drinken en eten. De patch heb ik voorzichtig verwijderd en meteen een nieuwe aangebracht. Deze zat meteen weer goed vast. Na het verwijderen van de tweede patch zie ik dat het wondje ook al kleiner is geworden. De patch bevordert dus daadwerkelijk de genezing.  

 Hieronder zien jullie de foto’s die ik gemaakt heb. 

 

 

Voor het aanbrengen van de patch. De koortslip is goed zichtbaar helaas. Gelukkig is het blaasje al weg.

 

 

 

Na het aanbrengen van de patch. De patch is niet geheel onzichtbaar, maar ik ben er erg blij mee. Je ziet mijn koortslip een stuk minder.

 

 

 

Na het aanbrengen van de lippenstift. De lippenstift pakt goed op de patch en van een afstand zie je helemaal geen koortslip of patch zitten.

 

 

 

Na ongeveer 5 uur begint de patch aan de onder- en bovenkant wat los te laten. Van dichtbij zie je dit heel goed, van een afstand gelukkig bijna niet.

 

 

 

Ik ben echt heel tevreden over het product en kan iedereen die wel eens last heeft van een koortslip dit product zeker aanraden. Buiten dat het helpt om je koortslip wat minder zichtbaar te maken, helpt het ook bij de genezing ervan. 

Wie van jullie heeft wel eens last van een koortslip? En wat gebruiken jullie hier dan voor?
Laat hieronder een reactie achter.
 

Liefs,
Jesse 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *