Maybelline peel-off Tattoo Brow

Hallo!

Deze keer heb ik een nieuw product van Maybelline geprobeerd. De peel-off Tattoo Brow.
Dit kwam binnen bij ons in de winkel en ik was zo benieuwd naar het resultaat dat het zou geven. Dit product is verkrijgbaar in de 2 kleuren medium brown en dark brown. Omdat ik blonde haren en wenkbrauwen heb, heb ik gekozen voor de kleur medium brown.

Mijn wenkbrauwen zijn door hun blonde kleur, niet heel erg goed te zien. Normaal gebruik ik dan ook altijd wenkbrauwpoeder om ze wat aan te zetten en mijn gezicht wat meer te laten spreken.  Ook heb ik mijn wenkbrauwen al een aantal keren laten verven. Heel fijn want dan zie je ze wat beter, echter geeft het verven niet echt meer volume aan je wenkbrauw. Vandaar dat ik dit product ga proberen om te kijken of het meer volume geeft.

Op de verpakking staat heel duidelijk vermeld hoe je dit product moet gebruiken, wat de droogtijd is en de duur van het resultaat. Hoe langer je het product laat zitten, hoe donkerder de kleur uiteindelijk wordt. 

  • Laat je de gel 20 minuten zitten krijg je een lichte kleur die 1 dag blijft zitten. 
  • Laat je de gel 2 uur drogen krijg je een medium kleur die tot 3 dagen blijft zitten. 
  • Laat je de gel een hele nacht drogen, krijg je de donkerste kleur die ook tot 3 dagen blijft zitten. 

Nou duidelijker kan het niet lijkt mij. Ik ga het proberen!
Ik kijk in de spiegel en bedenk me dan, dat ik nu dus ook moet gaan bepalen welke vorm ik wil dat mijn wenkbrauwen krijgen. Eenmaal opgedroogd krijg je dit er niet zomaar vanaf lijkt mij. Met een voorbeeld in mijn hoofd begin ik met het aanbrengen van de gel. Ik merk meteen dat deze wat dik is en ik het niet heel soepel aangebracht krijg. Ik moet er wel bij zeggen dat ik een wattenstaafje met make-up remover bij de hand had voor het geval ik uit zou schieten. En dat was maar goed ook, haha!
Eenmaal aangebracht hebben mijn wenkbrauwen ongeveer de vorm die ik in gedachte had. Wel even schrikken wanneer ik een stapje terug van de spiegel zet en het geheel zie. Wat een donkere kleur, hopelijk is dat dadelijk niet zo! Hierna heb ik het 20 minuten laten drogen. Toch wat voorzichtig hiermee en ik wil niet gelijk 3 dagen voor gek lopen als het totaal mislukt.

Hieronder de voor, tijdens en na foto’s:
 

 

 

 

 

Na 20 minuten weer voor de spiegel om de gel er vanaf te halen. Het is een peel-off gel dus het zou gemakkelijk te verwijderen moeten zijn. Dat is ook zeker het geval. Je verwijdert het product van de binnenkant van de wenkbrauw naar de buitenkant van de wenkbrauw. Ik ben heel erg opgelucht dat de kleur niet zo donker is als toen ik het net aangebracht had.  De Tattoo Brow geeft een mooi volume aan de wenkbrauw en geeft ze nu inderdaad een licht bruine kleur. Belangrijk om te weten is dat het dus niet je wenkbrauwharen kleurt, maar de huid die er onder / omheen zit. Ik vind het een prima resultaat, zeker voor een eerste keer! Als je vaker oefent met het vormen van je wenkbrauwen weet ik zeker dat je er handiger in wordt en het er steeds beter uit komt te zien. Het resultaat blijft mooi, zelfs als je er een aantal keer met je vingers overheen wrijft. Het eraf halen gaat niet makkelijk. Ik kreeg het er na een heel aantal keren overheen wrijven, met een wattenschijfje met make-upremover, eindelijk vanaf. 

Ik ga dit product zeker vaker gebruiken, fijn ook voor op vakantie. Ook ben ik heel benieuwd wat het resultaat is als ik eerst mijn wenkbrauwen laat verven en dan dit product gebruik.
Dus hier kom ik nog wel een keer op terug! 

Gebruiken jullie wel eens producten om je wenkbrauwen meer kleur of volume te geven? En zo ja, gaat dit altijd goed?
Ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen. 

Liefs,
Jesse 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *