Etos Color Care lipsticks in 10 nieuwe kleuren

Hallo! 

Lippenstiften.. Ik heb er best wel veel en deze collectie blijft zich uitbreiden. Komen er nieuwe kleuren uit dan koop ik er weer een paar bij. Ik heb dan ook van diverse merken lippenstiften in mijn collectie, waaronder ook een paar van het eigen merk van Etos. Nu heeft Etos 10 nieuwe Color Care lipsticks uitgebracht en deze heb ik voor jullie getest.

De volgende kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos: 

  • Blackest Black 
  • I’m Blue Dabadee 
  • Army Green 
  • Ice Queen 
  • Harajuku Girl 
  • Mon Chéri 
  • Purple Haze 
  • Dusty Purple 
  • Lavender Mist 
  • I’m a Barbie Girl 

Uit de namen kun je ook meteen de kleur van de lipsticks halen. Het zijn diverse kleuren, van roze tot aan zwart, er zit voor iedereen wel een passende kleur bij.  

De Color Care lipsticks hebben een zachte crèmetextuur. Deze voelt heel zacht aan en zorgt voor een goede verzorging van je lippen. De kleuren zijn goed gepigmenteerd wat zorgt voor een egale dekking die lang blijft zitten. Naast deze 10 nieuwe kleuren zijn er nog 20 andere kleuren verkrijgbaar bij Etos. 

Mijn mening over deze Color Care Lipsticks?
Ik vind ze fantastisch! De kleuren zijn erg divers waardoor er voor iedereen wel een passende kleur bij zit. De lippenstiften zijn zacht voor de lippen en geven ze een mooie kleur. Deze kleur blijft ook redelijk lang zitten. Bij mij ongeveer 2 á 3 uur, waarin ik ook eet en drink. Daarna werk ik het even bij zodat het er weer tip top uit ziet. Gedurende die tijd blijft de lippenstift zacht en drogen mijn lippen totaal niet uit.
Ik heb persoonlijk niks met de kleuren zwart, groen of blauw voor een lippenstift. Tenzij het Carnaval is, haha! Maar ik weet zeker dat er dames zijn die hier heel blij van worden en waarbij het fantastisch zal staan!  

Tip: Gebruik een Lip Scrub om je lippen optimaal te verzorgen voordat je een lippenstift aanbrengt. Met deze scrub haal je de droge velletjes van je lippen, waarna ze zacht aan voelen.  

Kom eens langs bij Etos en probeer deze nieuwe lippenstiften!
Ze zijn slechts €3,99 per stuk. 

Gebruiken jullie lippenstift? En wat zijn jullie favorieten?
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! 

Liefs,
Jesse 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *