Prep & Prime je make-up look!

Hallo! 

Elke dag gebruik ik het.. De Mattifying Primer van Etos. Deze heeft een matterend effect, wat ideaal is voor mij omdat ik momenteel veel last heb van een vette/glimmende huid. Daarnaast zorgt deze primer er voor dat mijn make-up gedurende de dag goed blijft zitten.
Ik kan het iedereen aanraden om een primer te gebruiken! Kijk wel goed naar wat voor een huid je hebt en wat je wilt dat de primer voor jouw huid doet. 

Nu heeft Etos een nieuwe primer in het assortiment, namelijk:
De Etos Primer water 

Op de voorkant van het flesje staat in het klein: prep & prime
Hieruit maak ik op dat je hem op 2 manieren kan gebruiken. 

  • Als Primer: Je bereidt je huid voor. Dit brengt eerst de primer aan, deze laat je even intrekken, vervolgens breng je je make-up aan. Door het gebruik van een primer zorg je er voor dat je make-up gedurende de dag goed blijft zitten. 
  • Als Fixing spray: Houd de spray op ongeveer 30cm afstand van je gezicht en spray een paar keer. Laat dit even opdrogen en je bent ready to go. Door het gebruik van een fixing spray zorg je ervoor dat je make-up zo lang mogelijk goed blijft zitten. Ook zorgt de fixing spray er voor dat het poederige van je make-up look af gaat en het er dus wat natuurlijker uit ziet.  

Als laatste kun je dit product gedurende de dag nog een keer gebruiken als verfrissing voor je gezicht. 

Zelf heb ik dit product nu een aantal keren gebruikt en ik moet zeggen dat het me heel goed bevalt!
Het flesje heeft een luxe, rustige uitstraling. Er staan niet allerlei onzin plaatjes of teksten op. Gewoon precies wat het is en wat het doet. Hou ik van!
Het product trekt snel in en daarna voelt mijn huid zacht en fris aan. Zoals de verpakking doet vermoeden, voelt het ook aan als een soort van water.
Het ruikt ook nog eens lekker fris!
Na het gebruik van dit product als primer, breng ik mijn make-up aan. Daarna gebruik ik de primer water ook als fixing spray om het geheel af te maken.
Gedurende de dag kijk ik, wellicht iets te vaak, in de spiegel om te checken of alles nog goed zit. En ja dat zit het! Deze primer zorgt er echt voor dat mijn gezicht niet de hele dag glimt en dat het er allemaal gewoon natuurlijk uit ziet.
Eenmaal op vakantie heb ik hem ook een aantal keer gebruikt als verfrissing. Heerlijk! 

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen met een primer / fixing spray.
Laat hieronder een reactie achter. 

Liefs,
Jesse 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *