Zenner Gel Blending Spons

Hallo! 

Volgens mij wil iedereen wel een mooie, natuurlijke make-up look. Zelf heb ik al verschillende producten gebruikt voor het aanbrengen van foundation waaronder diverse kwasten, beauty blenders en zelfs mijn vingers. De laatste tijd zie ik steeds vaker de siliconen blending spons voorbij komen. Deze kun je online bestellen in heel veel verschillende soorten, maten en prijzen. In Amerika is het een enorme hype en nu is hij hier ook verkrijgbaar van het merk Zenner.
Ik ben heel benieuwd of dit echt iets is, jullie ook? Lees dan snel verder.. 

Op de achterkant van de verpakking staat het volgende:
De blending spons brengt egaal en vlekkeloos make-up aan op je gezicht. De puntige vorm aan de bovenkant maakt het mogelijk om make-up aan te brengen op moeilijk bereikbare plekken. Je kunt hem zowel wrijvend als deppend gebruiken. De spons is multifunctioneel en te gebruiken voor het aanbrengen van foundation, concealer en blush. Doordat de spons is gemaakt van gel absorbeert deze niet en neemt het geen make-up op, waardoor zowel de make-up als de spons langer meegaan. Je kunt hem gemakkelijk reinigen met lauwwarm water.  

Nadat je de spons uit de verpakking hebt gehaald, kun je hem meteen gebruiken. De spons voelt wat vreemd aan, maar is wel heel flexibel. Je kunt de foundation op je gezicht aanbrengen en daarna de spons gebruiken of je brengt de foundation aan op de spons. Ik breng eerst wat beetjes foundation aan op mijn gezicht. Hierna pak ik de spons erbij. Het is in het begin wat onwennig. Niet heel handig ook en ik heb gelijk mijn bedenkingen bij dit product.
Help, het lukt me niet!
Na wat geduld, tijd en het proberen van beide kanten is het toch goed gekomen, gelukkig. Ik begon met het uitwrijven van de foundation met de spons, daarna ben ik verder gegaan met deppen. Normaal ben ik zo klaar met het aanbrengen van foundation, maar met deze spons kost het me toch iets meer tijd. Maar geduld is een schone zaak!
Mijn gezicht ziet er inderdaad egaal en vlekkeloos uit. De foundation is mooi verdeeld en blend heel mooi weg in mijn huid. Pluspunt vind ik ook dat er bijna geen foundation achter is gebleven op de spons. Je hoeft dus niet zo veel te gebruiken en je verspilt praktisch niks.

Na gebruik                                                                                                                                                    Na het schoonmaken
 

 

 

 

 

Na het gebruik spoel ik de spons af met lauwwarm water en droog ik deze af met een handdoek. De spons is weer helemaal schoon en gelijk droog. Mocht je nog een concealer of blush aan willen brengen dan kan je de spons hier gelijk voor gebruiken. Je kunt er ook je BB cream of vloeibare highlighter mee aanbrengen.
Ik ben onwijs enthousiast over dit product en kan het iedereen aanraden om te gaan gebruiken. Het is fijn in gebruik, hygiënisch en gaat lang mee. 

Wat gebruiken jullie om je foundation aan te brengen?
Laat hieronder een reactie achter. 

Liefs,
Jesse

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *