Nieuwe make-up kwasten, ik word er gelukkig van!

Hallo! 

Nou, hier word ik dus ontzettend gelukkig van!
Het hebben van goede make-up kwasten zorgt er voor dat je jouw make-up makkelijk, mooi en vlekkeloos aan kunt brengen. Ik heb er dan ook een zwak voor om steeds weer nieuwe make-up tools uit te proberen. Ik ben altijd heel benieuwd naar wat voor resultaat ze dan geven en of ik het fijner in het gebruik vind.
Laatst heb ik online een nieuwe set make-up kwasten gekocht en hierover ga ik wat meer vertellen.
Deze set bestaat uit maar liefst 24 make-up kwasten.

Oog en Lip kwasten:
– Eye Shadow
Eye shadow Short
Eye shadow Medium
Eye shadow Large
Eye Liner
Precise Eye Liner
Lash 
Eyebrow Comb
Eye Contour
Angled shading Medium
Angled Eye shadow 
Angled Brow
Smudge
Fluff
Sponge Applicator
Sponge Eye Shadow
Lip Gezichtskwasten:
– Fan (waaierkwast)
Big Fan (grote waaierkwast)
Powder 
Blush
Contour
Foundation
Concealer Alle kwasten voelen heel zacht aan en zijn goed van kwaliteit. Het materiaal waarvan de kwasten zijn gemaakt is fiber gecombineerd met paarden haar.
Het zijn best veel kwasten en ik gebruik ze ook niet allemaal elke dag. Er zijn een aantal kwasten die ik wel graag en vaak gebruik en hierover ga ik wat meer vertellen. 

Powder brush
Deze kwast gebruik ik om mijn gezicht af te poederen. Door poeder te gebruiken zorg je er voor dat je je foundation en concealer gefixeerd worden. Het zorgt er ook voor dat je gezicht minder gaat glimmen.  

Contour brush
Deze kwast gebruik ik zeker niet elke dag, simpel omdat ik daar niet altijd zin in of tijd voor heb. Je kunt deze kwast gebruiken om je gezicht mee te contouren. Contouren betekent het meer vorm geven aan je gezicht.
Dit kan op vele manieren zoals het aanbrengen van donkere en lichte vlakken en hiermee het accentueren van bepaalde delen van het gezicht.

Blush brush
De schuine kant van de kwast zorgt er voor dat je de blush makkelijk en mooi aan kunt brengen op je gezicht. Je blush breng je aan op je jukbeenderen. Gebruik dit nooit te veel want dan ga je er snel uitzien als een clown. 

Fan brush
Deze gebruik ik om mijn highlighter aan te brengen. Doordat de haren van deze kwast wat verder uit elkaar staan kan ik mijn highlighter lichtjes aanbrengen.
Ook gebruik ik hem wel eens als ik wat oogschaduw heb zitten op plekken waar het niet hoort, haha. Met deze kwast kun je dit makkelijk weg ‘waaien’.  

Lash brush
Ik gebruik deze kwast niet voor mijn wimpers, maar juist voor mijn wenkbrauwen. Hiermee borstel ik ze zodat ze in de vorm komen die ik wil. Mocht je iets te vel mascara op hebben gedaan of wat klontjes hebben, dan kun je deze kwast gebruik om dit voorzichtig weg te borstelen. 

Eye shadow brushes
Voor het aanbrengen van mijn oogschaduw gebruik ik best veel kwasten. Niet elke dag dezelfde, dit ligt eraan voor wat voor make-up look ik ga die dag. Je kunt alle eye shadow kwasten gebruiken hiervoor en ook de smudge, angled shading medium of de eye contour kwast. Hierin kan je zelf kijken wat je fijn vindt in het gebruik. Lekker veel oefenen dus! 

Mijn vorige set was nog helemaal goed. Echter is het wel zo fris om deze op tijd te vervangen voor een nieuwe vandaar deze nieuwe set.
Het is heel belangrijk om je kwasten goed schoon te maken/houden. Ik maak ze elke dag na gebruik schoon met een brush cleanser en 1x in de week gaan ze in bad.  In bad zal je denken.. Ja 1x in de week maak ik ze grondig schoon met baby shampoo. Mocht je je afvragen waarom ik dit met baby shampoo doe. Dat is omdat deze shampoo zacht is voor de haartjes en hierdoor blijven je kwasten langer mooi, zacht en bruikbaar. Tip: De baby shampoo van Etos eigen merk ruikt heeeerlijk!  

Ik kan nog heel veel meer vertellen over het gebruik van verschillende kwasten en wat je daar allemaal mee kan doen. Mochten jullie dat leuk vinden en erg graag meer over willen weten, laat dan hieronder een reactie achter.
Wie weet maak ik er dan binnenkort een uitgebreide blog over! 

Liefs,
Jesse 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *