Last van oppervlakkige spataders? Probeer nu Remescar!

Hallo!

Dit product kregen wij 2 maanden geleden binnen in de winkel en ik was heel benieuwd naar de werking hiervan. Zelf heb ik al een aantal jaren last van spataders en oppervlakkige spataders. Naast dat ik ze heel lelijk vind, zijn ze af en toe ook heel pijnlijk. Helaas valt dit niet te verhelpen met een crème. Echter kan ik met deze crème mijn oppervlakkige spataders wel minder zichtbaar maken en dat is voor mij al heel wat waard.   

Wat zijn kleine oppervlakkige spataders?
Dit zijn kleine, verwijde bloedvaten die dicht tegen het huidoppervlak liggen. Ze zijn zichtbaar als paarse, rode of blauwe lijntjes. Ze zijn niet voelbaar en veel kleiner van formaat dan dat spataders zijn.  

Wat is Remescar Oppervlakkige Spataders en wat doet het?
”Remescar Oppervlakkige Spataders is een uniek medisch hulpmiddel dat klinisch bewezen helpt bij de genezing en voorkoming van oppervlakkige spataders. Het product vormt een langdurige beschermende laag over en rond de betreffende huid, die zorgt voor een langere contacttijd en op die manier voor een snellere genezing. Een onafhankelijke klinische studie heeft aangetoond dat bij een aanzienlijk aantal patiënten de roodheid onmiddellijk afneemt na het eerste gebruik. De unieke formule met Microlens Coated Crystals geeft de huid onmiddellijk een egalere uitstraling met minder onvolkomenheden. 

Dankzij zijn actieve eigenschappen helpt Remescar Oppervlakkige Spataders om zwakke aderweefsels te herstellen en vermindert het de aderverkleuring die optreedt bij oppervlakkige spataders.” (bron:www.remescar.com) 

Hoe gebruik je dit product?
Was je handen voor gebruik en zorg ervoor dat de huid waar je de crème aan gaat brengen schoon en droog is. Breng de crème aan en masseer deze in door ronddraaiende bewegingen te maken. Dit doe je net zolang totdat de crème volledig geabsorbeerd is. Je moet absoluut niet hard gaan wrijven, want dat heeft geen extra effect op de werking. Je brengt de crème tweemaal daags aan gedurende 2 á 3 maanden. 

Mijn ervaring met het product
Na het lezen van de verpakking, de bijsluiter en nog wat informatie op internet ben ik dit product gaan gebruiken. Ik ben nu 2 maanden verder en ik ben ontzettend enthousiast over het resultaat. Mijn oppervlakkige spataders zijn echt veel minder zichtbaar geworden. Om eerlijk te zijn had ik niet helemaal verwacht dat het zou werken, maar nu ben ik heel blij dat ik het toch geprobeerd heb en het zo’n tof resultaat geeft. Ik kan iedereen die oppervlakkige spataders heeft aanraden dit product te gaan gebruiken.  Nee, de spataders gaan niet helemaal weg, maar dat ze veel minder zichtbaar zijn geeft mij toch een heel goed gevoel.  

Hieronder de voor en na foto’s. Ik vind het heel lastig dit goed vast te leggen, maar ik zie wel een duidelijk verschil na het gebruik van deze crème.

Voor                                                                                                                                                                  Na
  

 

 

 

 

Het product mag 2 á 3 maanden gebruikt worden dus ik smeer nog een maand door en ben heel benieuwd of het dan nog minder zichtbaar wordt. Natuurlijk wil ik ook weten of dit resultaat zo blijft als ik stop met smeren. Hier kom ik nog op terug bij jullie, dus houd mijn blog in de gaten.

Dit product is verkrijgbaar bij Etos. De prijs is €29,99 voor een tube van 50ml. Dit is best prijzig, maar het product heeft echt een topkwaliteit.
Lees voor gebruik goed de bijsluiter door. 

Liefs,
Jesse 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *