Etos Lipgloss in 5 Nude tinten!

Hallo, 

Het is al een tijdje een hele trend, de nude tinten lipsticks. Lippen die er mooi en verzorgd uit zien, maar dan zonder een felle kleur lipstick er op. Vele merken spelen hier slim op in door meerdere nude tinten lipsticks te ontwikkelen.  

Nu heeft Etos sinds een paar weken ook Etos lipgloss in nude tinten.
Deze lipgloss is er in de volgende 5 nude tinten.Normaal ben ik geen fan van het gebruik van lipgloss. Het geeft vaak een enorm plakkerige gevoel en de glans die het geeft is mij te aanwezig. Dit doet me wel heel erg denken aan mijn puberjaren. Waarin lipgloss een absolute musthave was en je heel erg je best deed de gehele dag enorm glanzende lippen te hebben, haha.
Toen vond ik het een fantastisch product natuurlijk. Nu, zo’n 10 jaar later, vind ik heel dat plakkerige en glanzende gebeuren helemaal niks meer.
Toch was ik heel benieuwd hoe het bij deze varianten zou zijn.  

De verpakking op zichzelf vind ik heel mooi. Heel simpel, maar toch duidelijk dat het om een lipgloss van het Etos merk gaat. Bovenop de dop zit nog een sticker met de naam van de lipgloss. De naam ja.. Vaak zie je een nummer staan op een lipstick of lipgloss, maar Etos heeft gekozen voor namen. Persoonlijk vind ik dat heel gezellig en leuk staan! Niet zomaar een nummertje, maar gewoon een naam voor je lipstick of lipgloss, hoe leuk is dat?! 
De kleuren zijn heel mooi en rustig. Ze geven een dekkende en toch hele subtiele glans. Het sponsje waarmee je de lipgloss aanbrengt is klein van formaat en voelt zacht aan op de lippen. Wat mij meteen opvalt na het aanbrengen is dat de lipgloss helemaal niet zo plakkerig aanvoelt als in mijn herinneringen aan lipgloss. Wat ik een absoluut pluspunt vind!  Hij dekt bij mij niet in een keer, dus ik breng wel een tweede laag aan voor de optimale dekking.
Ik ga deze lipgloss absoluut vaker gebruiken. Het geeft je gezicht een heel andere look dan dat lipstick dat doet. Een mooi product om dagelijks te gebruiken voor een subtiele glans op de lippen.  Voor een optimaal resultaat zorg je ervoor dat je lippen gescrubd zijn voordat je de lipgloss aanbrengt. Dit kan met een speciale lippen scrub, maar eventueel ook zachtjes met een tandenborstel. Zo zorg je ervoor dat eventueel droge velletjes van je lippen verdwijnen. Na het scrubben zullen je lippen ook heel zacht aanvoelen.
Hierna kun je eventueel een lip concealer aanbrengen. Deze zorgt ervoor dat de oneffenheden op je lippen verdwijnen en je lipgloss nog langer blijft zitten.
En om alles helemaal af te maken gebruik je natuurlijk de Topcoat Lipgloss. Deze zorgt ervoor dat je lippen gedurende de dag gehydrateerd blijven door zijn vocht inbrengende formule. Uiterst geschikt ook voor als je snel droge lippen hebt.  

Tip: De Etos Topcoat lipgloss is ook heel goed te gebruiken over de Etos Color Care Lipsticks. Dit zorgt voor een extra glans.  

Gaat jullie voorkeur uit naar een lipstick of toch naar een lipgloss?
Ik ben heel benieuwd, dus laat hieronder een reactie achter. 😉 

Liefs,
Jesse 

 

2 Comments

 1. maud

  hi!
  weet je toevallig waar je deze nog kan halen? op de Etos site zie ik deze niet meer staan!

  -X- maud

  Reply
  • Jesse van den Oetelaar

   Hee Maud!

   Ik heb even voor je rond gekeken, maar helaas zijn deze niet meer te verkrijgen in de winkel of online! 🙁
   Etos heeft wel nog andere kleuren lipgloss in het assortiment.
   Ik zal binnenkort eens op zoek gaan naar andere Nude tinten Lipgloss. 😉

   X Jesse

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *