Ga de strijd aan met donkere kringen en rode vlekjes!

Hallo,

Dé concealer waar veel beauty bloggers, vloggers en Youtubers het over hebben. ‘Je weet wel die concealer met dat sponsje. ‘De Eraser Eye Concealer van het merk Maybelline. Deze is een tijd niet verkrijgbaar geweest in Nederland, maar sinds een paar maanden weer volop te vinden in de winkels. Er is veel vraag naar en iedereen is er onwijs enthousiast over. Ik wilde wel eens weten waarom iedereen er zo enthousiast over is. Dus ik heb hem gekocht en ben heel benieuwd wat voor resultaat hij gaat geven.


De Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer. Deze concealer is op dit moment in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk, Neutralizer, Light, Nude & Honey.
Voor mijn review heb ik gekozen voor de Light kleur, omdat deze het beste bij mijn huidskleur past.


Instant Anti Age.. Begrijp ik dan goed dat dit product er voor zorgt dat ik niet zo veel rimpels krijg en mijn huid goed verzorgt? Jazeker, dat begrijp je goed!
The Eraser Eye bevat namelijk Goji bes extract. Rijk aan vitamine C en antioxidanten. Dit zorgt voor een goede hydratatie van het gebied rondom de ogen en gaat de fijne lijntjes tegen.
Daarnaast bevat het ook Haloxyl, dat de donkere kringen onder de ogen neutraliseert. Haloxyl absorbeert het in het bloed aanwezige pigment wat verantwoordelijk is voor de donkere kleur onder de ogen. Men beweert dat bij langer gebruik van deze stof de donkere kringen zullen verminderen. Nu heb ik geen hele erge donkere kringen en gebruik ik dit product ook nog niet zo lang. Dus helaas kan ik daar nog niks over zeggen.


Na een paar keer goed draaien komt de vloeistof eindelijk uit het sponsje. Hierboven zie je het resultaat op mijn hand. De textuur van de concealer is romig en dekt heel goed. De kleur heeft een wat koelere ondertoon, die goed bij mijn huid past. Voor mensen met een wat warmere, gele ondertoon, raad ik aan de Nude of Honey variant te gebruiken.
Zoals jullie zien heb ik op de 1e foto wel last van een wat donkere, blauwe kring onder mijn oog en wat rode plekjes op de rest van mijn gezicht. Ik gebruik elke dag een concealer om het onder mijn ogen wat op te lichten. Dan pak ik ook meteen de donkere plekken rond mijn neus en kin mee. Op de 2e foto heb ik net de concealer aangebracht met het sponsje wat op het product zit. Na het aanbrengen blend ik de concealer in mijn huid met een beauty blender. Wow ik zie gelijk een enorm verschil! Zie de 3e foto. Het geeft nog wel een wat vlekkerig effect, maar na het afpoederen is dit meteen weer goed. De 4e foto is na het aanbrengen van mijn make-up. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik zie geen vlekken en de concealer geeft een mooie, frisse uitstraling. Normaal worden mijn donkere kringen en rode vlekjes wat meer zichtbaar aan het einde van de dag, maar dat is met deze concealer zeker niet zo. Echt super fijn! Vanaf nu ga ik deze concealer dagelijks gebruiken. Ik ben er echt heel erg tevreden over. Hij geeft een mooie dekking, geeft geen vette look en blijft lang en goed zitten. De kleur blend mooi in mijn huid weg en geeft een frisse uitstraling. Ik raad dit product dan ook zeker aan!

Wat zijn jullie ervaringen met deze concealer? Laat hieronder een reactie achter. 😉

Liefs,
Jesse

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *