L’Oréal Paris Revitalift Hydraterende crèmes

Hallo,  

Nog geen rimpels te zien bij mij, maar ik ben dan ook pas 26 jaar oud. Ik zie er niet tegenop om ouder te worden en rimpels te krijgen, helemaal niet zelfs! Ik ben er van overtuigd dat het krijgen van rimpels bij het ouder worden hoort. Het kan ook heel mooi staan, zeker als je het goed verzorgd. Wel ben ik nu al dagelijks bezig met het goed verzorgen van mijn huid. Ik gebruik dagelijks een dag- en een nachtcrème en 1 á 2 keer in de week gebruik ik een gezichtsmasker voor extra verzorging en voeding.
Voor het goed kunnen reviewen van deze Hydraterende  Revitalift lijn van L’Oréal Paris ben ik ook de oogcrème gaan gebruiken. En ik kan alvast verklappen dat ik erg tevreden ben over deze producten! Allereerst wat informatie over de producten zelf, deze bevatten alle 3 de ingrediënten Pro-Retinol A en Fibrelastyl. 
– Pro-Retinol A is een andere benaming voor Pro- Vitamine A. Het is een Anti-Aging ingrediënt dat het hart van de rimpel aanpakt. 
– Fibrelastyl: Verstevigend complex dat de veerkracht van de huid helpt verbeteren, voor een extra stevige huid.
De potjes hebben een luxe uitstraling. Ik vermoed dat de potjes zelf van keramiek gemaakt zijn. Hier bovenop zit een rode plastic deksel die goed afsluit. Op de dag- en nachtcrème potjes staat ook duidelijk vermeld welke je voor de dag en welke je voor de nacht gebruikt. Heel handig, zo haal je ze niet door elkaar. Het oog crème potje is een stuk kleiner en heeft minder inhoud. Maar eerlijk is eerlijk, je hebt hier ook veel minder van nodig natuurlijk.

Dagcrème
Deze hydraterende crème is zacht en licht van structuur. Het is een anti-rimpel crème die voor extra stevigheid zorgt. Hij is geschikt voor de normale tot gemengde huid. Nu heb ik vaak een vettige T-zone en wat drogere wangen dus deze crème is ideaal voor mijn gemengde huid.  Hij smeert makkelijk uit, trekt snel in en ruikt ook lekker fris. Het is geen hele uitgesproken geur, maar mij doet het denken aan de afspraken bij de schoonheidsspecialist.
Je hebt maar een beetje crème nodig voor het hele gezicht, wat ik een enorm pluspunt vind. Wanneer je de crème aanbrengt masseer je deze zacht in de huid. Hierna laat je hem verder intrekken en kun je eventueel je make-up aanbrengen. Doordat de crème ook zo snel in trekt, kan ik vrijwel meteen mijn make-up aanbrengen. Ik ben ook heel blij dat de dagcrème gaan vettige laag achterlaat op de huid.  

Nachtcrème
Ook dit is een hydraterende crème, maar dan speciaal voor de nacht. Net zoals de dagcrème is ook dit een anti-rimpel crème die voor extra stevigheid zorgt. De textuur van deze crème is iets dikker dan de dagcrème, maar hij  moet dan ook gedurende de nacht de huid voldoende kunnen voeden. Ook deze crème ruikt weer lekker fris, is makkelijk uit te smeren en trekt snel in. Deze crème is geschikt voor alle huidtypen. Elke avond reinig ik mijn huid goed en daarna masseer ik deze crème goed in mijn huid. Een kleine verwennerij voor de huid vind ik het, elke dag weer! 

Oogcrème
Oogcrème is nieuw voor mij. Ik vond het niet echt nodig dus ik gebruikte het niet. Nu heb ik het toch maar eens geprobeerd en ik moet zeggen dat ik wel degelijk verschil merk. Merk inderdaad, ik zie geen letterlijk verschil aan de huid rond mijn ogen. Wel merk ik dat het gebied rondom mijn ogen veel zachter en steviger aan voelt. De huid ziet er ook nog eens veel frisser uit. Elke ochtend en avond breng ik deze oogcrème aan. Je masseert deze oogcrème zachtjes in de huid. Let bij oogcrème goed op dat je de crème alleen op de harde delen rondom het oog aanbrengt. Dit i.v.m. eventuele irritatie aan de ogen zelf.   

Zelf gebruik ik deze crèmes nu 4 weken en ik ben er echt heel blij mee! Ze smeren makkelijk uit, trekken snel in en ruiken ook nog eens lekker. Mijn huid voelt veel steviger aan en ziet er gladder en frisser uit. Van de dag- en nachtcrème is het potje nu nog voor de helft vol. Je kunt dus 2 maanden met 1 potje doen. De oogcrème daarentegen zit nog voor 2/3 vol. Hier kun je dus 3 maanden mee doen. 
Deze crèmes worden aanbevolen voor de leeftijd van 30 tot 50 jaar. En nu zullen jullie wel denken, maar je bent toch pas 26 jaar. Ja dat klopt! Echter had ik al zo veel positieve verhalen over de gezichtscrèmes van L’Oréal Paris gehoord, dat ik ze echt zelf eens wilde proberen. Daarnaast zeggen veel schoonheidsspecialisten dat je vanaf je 25e al Anti-Aging crèmes kunt gaan gebruiken, maar dat is ieder voor zich natuurlijk! Ik heb nog geen rimpels, dus ik kan jullie niet vertellen of deze producten de rimpels ook echt zichtbaar verminderen. Maar het zijn wel hele fijne crèmes in het gebruik. Zeker een aanrader voor degene die nog geen dag-, nacht- of oogcrème gebruiken en dit wel graag willen doen.

Hoe verzorgen jullie je huid? Gebruiken jullie al diverse crèmes?
Laat hieronder een reactie achter.:) 

Liefs,
Jesse 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *