Volle en lange wimpers met de Paradise Extatic Mascara

Hallo, 

 Dit is hem, de nieuwste mascara van L’Oréal Paris. De Paradise Extatic Mascara. Veel beauty liefhebbers hebben het over deze mascara. Volgens de verpakking geeft deze mascara flink veel volume, maakt het de wimpers langer en is hij makkelijk aan te brengen. De voor en na foto’s op de verpakking zijn ook veel belovend.
Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar deze mascara. Dus heb ik hem gekocht en ga ik hem reviewen voor jullie. 

Wat meteen opvalt is dat deze mascara verpakt zit in een doosje. Normaal zitten de mascara’s van L’Oréal niet in een doosje verpakt, dus hij springt er ook meteen uit in het schap.
Deze mascara bevat ricinus oil, zoals op de verpakking vermeld staat. 
Ricinus oil.. Bij mij gaat er dan niet meteen een lichtje branden en waarschijnlijk is dit bij meerdere personen een onbekende olie. Nieuwsgierig als ik ben heb ik natuurlijk even uitgezocht wat dit voor olie is en wat het doet.
Ricinus olie: Ook bekend als wonderolie of castorolie. Deze plantaardige olie wordt gemaakt van de vrucht (de wonderboon) van de wonderboom (de ricinus communis). De wonderboom dankt zijn naam aan de snelheid waarmee deze groeit. Hij groeit namelijk heel snel.
Deze wonderolie staat bekend om zijn ontstekingsremmende, kalmerende en voedende werking. Ik gok dan ook dat deze olie toegevoegd is om zijn voedende werking. 

De mascara heeft een mooie, luxe uitstraling. Bij dit soort verpakkingen heb ik altijd een groot ‘hebben, hebben, hebben’ gevoel. Ik ben heel snel verleid door mooie verpakkingen en als er dan nog eens mooie beloftes op staan trekt het helemaal mijn aandacht. Zo ook bij deze mascara! De mascara bevat 6,4ml en is na openen 6 maanden houdbaar. Verder staat er vrij weinig informatie over deze mascara op de verpakking.   

Bij het openmaken van de mascara valt mij meteen het grote, toch best grove borsteltje op. Hij bevat veel haartjes die vrij dicht op elkaar staan. Ook neemt hij meteen veel mascara op, waardoor je in een keer al je wimpers van een mooie laagje mascara kunt voorzien. Normaal gebruik ik altijd een mascara met een plastic, wat smaller borsteltje. Dit vind ik gewoon net wat fijner in het gebruik. 

 L’Oréal belooft dat het aanbrengen van de mascara heel gemakkelijk is. Nou… Laat dat nou net niet het geval bij mij zijn, haha. Ik moest heel erg wennen aan de haartjes en de grote van het borsteltje. De structuur van de mascara is ook wat dikker als de mascara die ik normaal gebruik. Ik was dus meteen heel teleurgesteld in dit product eigenlijk. Maar toch even verder geprobeerd natuurlijk, want hoe kan het zijn dat deze populaire mascara mij zo tegen valt. Na wat meer proberen ben ik toch wel tevreden met deze mascara. Het geeft inderdaad een mooi volume en lengte aan mijn wimpers.  Hieronder de voor en na foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conclusie:
Het borsteltje valt me echt heel erg tegen. Ik vind hem veel te groot en grof.
Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar een plastic borsteltje en het liefst een die wat smaller is. Maar dat is mijn mening natuurlijk. Er zijn heel veel dames die een borsteltje met vezelhaartjes fantastisch vinden in het gebruik. Er zijn natuurlijk ook niet voor niks zo veel verschillende mascara’s en daardoor ook borsteltjes. 
De mascara op zichzelf vind ik goed. Het geeft inderdaad goed veel volume en lengte aan mijn wimpers. Ze voelen niet zwaar aan en de mascara blijft de gehele dag goed zitten, zonder vlekken. Ook is hij er makkelijk af te halen.
Ik vind het dus een prima mascara, maar zeker niet de beste mascara die ik ooit gehad heb. Zelf zou ik hem daarom ook niet opnieuw kopen.   

Wat vinden jullie van deze populaire mascara? Hebben jullie hem al geprobeerd en wat zijn jullie ervaringen? 

Liefs,
Jesse    

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *