Maybelline Curvitude vs Rimmel Wonder Wing

Hallo, 

Vandaag een ander soort review voor jullie. Dit keer heb ik er voor gekozen om 2 nieuwe eyeliners van verschillende merken te reviewen: de Curvitude Eyeliner van Maybelline en de Wonder Wing Eyeliner van Rimmel. 

Zelf gebruik ik al jaren eyeliner in combinatie met oogpotlood. Eyeliner voor het lijntje boven mijn oog en oogpotlood om de ruimte tussen mijn wimpers op te vullen en voor op mijn bovenste waterlijn. Iedereen die eyeliner gebruikt weet dat het aanbrengen hiervan niet altijd gaat zoals je wilt. Ook ik heb heel lang moeten oefenen op het perfect aanbrengen van mijn eyeliner en nog steeds lukt het me niet elke keer even goed. Ik weet dat er allerlei tips en tricks voor zijn, maar toch doet iedereen het op zijn eigen manier. Een manier die voor jou het makkelijkste werkt.
Ik gebruik normaal een vloeibare eyeliner met een kwastje. Mijn voorkeur gaat uit naar een dun lijntje op mijn bovenste ooglid. Soms met een wing, maar vaak ook zonder. Dikke lijnen passen niet bij mijn ogen, omdat mijn ogen best diep liggen.  

Maybelline Curvitude Eyeliner
Dit is de eerste schuine eyeliner van Maybelline en ik was meteen heel benieuwd naar dit product. Misschien ook wel een beetje omdat hij dus een schuine kant heeft en meteen heel erg opvalt. De punt van deze eyeliner is heel dun, wat betekend dat je met deze eyeliner een mooi, dun lijntje kunt tekenen. Bij het aanbrengen van de eyeliner merk ik meteen op dat het puntje heel fijn en zacht aanvoelt. Het is even wennen, maar wat is die schuine kant ontzettend fijn!
Normaal heb ik altijd wat eyeliner op mijn wimpers zitten, maar met deze pen helemaal niet. Door het schuine stukje aan de pen kun je namelijk heel makkelijk achter je wimpers door. De eyeliner is goed gepigmenteerd en laat een mooie, donkere tint achter, wat helaas niet altijd het geval is bij eyeliners. Door de smalle punt kan ik de eyeliner ook heel makkelijk tussen mijn wimpers en op mijn waterlijn aanbrengen. De eyeliner droogt snel op en blijft goed zitten gedurende de dag. Hij loopt niet uit, vervaagd niet en wanneer ik hem in de avond eraf haal zit het er nog precies zo op zoals ik het die ochtend aangebracht heb. Door de smalle punt maakt deze eyeliner het een stuk makkelijker om een mooie wing te zetten. Iets wat mij normaal 9 van de 10 keer niet lukt, haha.
Ik ben nog nooit zo enthousiast over een eyeliner geweest! Dit product is echt een musthave voor iedere eyeliner gebruiker! Hij is heel makkelijk en fijn in het gebruik en dat scheelt mij in de ochtend weer wat tijd. Mijn nieuwe favoriet! 

Rimmel Wonder Wing Eyeliner
Deze nieuwe eyeliner van Rimmel trok mijn aandacht doordat deze een soort stempel punt bevat. Hiermee zou je heel makkelijk een wing kunnen maken bij beide ogen. Vaak is het probleem bij het aanbrengen van een wing dat hij net niet mooi genoeg is of dat links er heel anders uitziet dan rechts. Met deze eyeliner zou dat verleden tijd zijn. Nou dat belooft heel wat natuurlijk, vandaar dat ik hem ga testen.
Bij het openen valt me meteen op dat de punt van deze eyeliner best dik is. Als je de eyeliner draait, zie je de ‘stempel applicator’ Dit is een platte kant aan de punt van de eyeliner. Ook deze is best breed, niet mijn eerste keuze, maar we zullen zien wat voor effect dit geeft. Met de punt trek ik een lijntje op mijn bovenste ooglid. Hierna draai ik de eyeliner en druk ik met de ‘stempel applicator’ een wing op mijn buitenste ooghoek. Het aanbrengen van de wing is inderdaad heel makkelijk en doordat je een ‘stempel applicator’ gebruikt heb je zowel links als rechts dezelfde wing.
De lijn en de wing zelf zijn best wel dik en daardoor iets te aanwezig voor mijn gezicht vind ik. Wat ik echt teleurstellend vind is dat de eyeliner niet goed gepigmenteerd is. Het is geen goede donkere lijn, niet mijn smaak.
Ik moet wel zeggen dat de eyeliner gedurende de dag goed blijft zitten en niet verder vervaagd, wat ik wel echt een pluspunt vind.
Deze eyeliner is inderdaad heel makkelijk in het gebruik en het is heel fijn om 2 dezelfde wings te hebben, maar helaas niet mijn smaak. De punt vind ik te dik en hij geeft geen mooie, donkere lijn. Niet iedereen heeft het gezicht voor een strakke, donkere eyeliner. Voor deze dames is deze eyeliner dan wel weer heel ideaal. 

Hiernaast zie je de 2 eyeliners op mijn oog.
Links is de Maybelline Curvitude en rechts is de Rimmel Wonder Wing.
Zoals je ziet past de Maybelline eyeliner veel beter bij mijn oog en geeft hij een mooie strakke, intense look. Mijn oog ligt wat dieper en daardoor valt een deel van de Rimmel eyeliner weg in mijn arcadeboog.

Jullie kunnen vast wel raden naar welke eyeliner mijn voorkeur uit gaat. De Curvitude Eyeliner van Maybelline is echt fantastisch! Zeker het proberen waard als je moeite hebt met het aanbrengen van eyeliner of wanneer je graag sneller klaar bent met het aanbrengen van je make-up. 

Hebben jullie deze eyeliners al geprobeerd? En wat zijn jullie ervaringen? 

Liefs,
Jesse 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *