Nieuwe Etos Wellness producten

Hallo, 

Etos heeft vorig jaar het al een deel van hun eigen merk douche producten vernieuwd. Nu werd het tijd dat ook de wellness producten vernieuwd zouden worden. Twee weken geleden zijn deze nieuwe producten in het assortiment opgenomen. Wederom een lijn die zich wat meer richt op de wellness vind ik. Zoals jullie kunnen zien heeft deze lijn een strakke, wat luxere uitstraling. Alle producten hebben een zwarte kleur als basis. Hierop staat afgebeeld welke geur centraal staat in het product. Ik vind de uitstraling echt heel mooi! Ook super leuk om cadeau te geven zo.
Het voordeel van Etos Ambassador zijn is dat ik een aantal van deze producten vorige week opgestuurd kreeg door Etos. Altijd leuk om die pakketjes te ontvangen en te kijken wat er dit keer in zit. Ik werd blij verrast toen ik het pakketje open maakte. Hierin zaten 3 producten van deze nieuwe lijn, allemaal met een frisse eucalyptus geur.
Mocht je nou niet van een eucalyptus geur houden, geen probleem! Naast de Eucalyptus geur heeft Etos deze producten namelijk ook met rozemarijn geur en lavendel geur.
Voor nu ga ik deze producten met eucalyptus geur voor jullie reviewen. 

Alle drie de producten bevatten natuurlijke eucalyptusolie die een verkwikkende en krachtige geur heeft ter verlichting van de luchtwegen. De heerlijke frisse geur verheldert de geest en versterkt de concentratie. De producten hebben een hele sterke geur, die niet iedereen kan waarderen. Persoonlijk vind ik eucalyptus een hele lekkere geur, maar ik kan me best voorstellen dat er personen zijn die dit niet vinden. Maar smaken verschillen natuurlijk!
Ik ben al een paar weken verkouden en na het gebruik van deze producten kan ik weer helemaal vrij ademen. Mijn luchtwegen en neus gaan helemaal open, heel fijn! 

Etos Shower Foam Eucalyptus 
Je spuit een toefje op je hand en dit begint meteen te schuimen. Dit witte schuim voelt heel zacht aan op de huid. Na het douchen voelt mijn huid heel zacht aan en ruikt lichtjes naar eucalyptus. Mijn luchtwegen en neus zijn helemaal open. Ik kan er echt van genieten om lekker te douchen met een goede douche foam. Douche foam voelt toch wat zachter aan op de huid en geeft mij altijd een luxe gevoel.
 

 

 

 


Etos Shower Cr
eam Eucalyptus 
Deze crème is wat groenig van kleur, net zoals eucalyptus is. Deze fles bevat een handige dop waarmee je de shower cream er makkelijk en gedoseerd uit kunt halen. Ook is hij wat dikker van structuur dan een gel. Dit vind ik persoonlijk ook veel fijner in de winter. Het voelt zacht en wat romiger aan op de huid. Na het douchen voelt mijn huid zacht aan en ruikt hij nog lichtjes naar eucalyptus.
 

 

 

 


Etos Bath Oil Eucalyptus

Ik ga graag in bad, alleen heb ik er nooit echt veel tijd voor. Ofja, ik neem er niet altijd de tijd voor. Als ik in bad ga liggen gebruik ik diverse producten zoals een bruisbal, bad zout, bad olie of gewoon wat douche gel. Heerlijk in een warm bad met netflix op. Deze bad olie zorgt er zeker voor dat dat mijn luchtwegen en neus helemaal open gaan. Ook geeft het een zachte huid. Na het badderen ben ik helemaal ontspannen.

 

 

 

 

Wat ik van deze producten vind?
Heeeeerlijk! De producten zien er luxe uit, ruiken lekker en zijn fijn in het gebruik. Door de frisse en krachtige eucalyptus geur geeft het inderdaad verlichting aan de luchtwegen. Ook zorgt het er voor dat mijn verstopte neus en holtes weer open gaan. Op de verpakkingen staat dat het de geest verhelderd en de concentratie versterkt. Ik moet zeggen dat ik hier geen overweldigend verschil in heb gemerkt na het gebruik van deze producten. Wel word ik er heel ontspannen en rustig van.
Heel leuk om iemand cadeau te geven, maar natuurlijk ook leuk om jezelf cadeau te doen. Gun jezelf een verwen momentje met deze producten! 😉

Hebben jullie deze nieuwe bad en douche producten van Etos al geprobeerd?
Wat vinden jullie ervan? 

Liefs,
Jesse 

 

 

 

2 Comments

 1. Aukje

  Nog niet geprobeerd, maar de verpakkingen zien er inderdaad mooi uit. Binnenkort eens bekijken in de winkel. 🙂

  Reply
  • Beauty by Jesse

   Zeker de moeite waard om te gaan bekijken en wie weet wel te proberen! 😉

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *