Reinigen jullie je gezicht elke dag?

Hallo,  

Zijn jullie ook zuinig op je gezicht? Verwijder je elke avond netjes je make-up en reinig en verzorg jij je huid goed?  

Ik vind het heerlijk om met een frisse schone huid naar bed te gaan en in de ochtend weer fris aan de dag te beginnen. Ik vind het dan ook heel belangrijk om mijn gezicht goed te reinigen en verzorgen. Overdag krijgt je huid met veel invloeden te maken. Denk hierbij aan make-up, het weer en ook de luchtvervuiling. Ook al gebruik je geen crèmes of make-up, toch is je gezicht aan het einde van de dag ‘vies’. En om te voorkomen dat dit alles in je poriën trekt is het belangrijk je huid goed te reinigen. 

Zelf draag ik elke dag make-up en daarom reinig en verzorg ik mijn gezicht elke avond heel goed. Ik gebruik hiervoor een aantal reinigingsproducten van Etos eigen merk. Deze producten hebben een goede kwaliteit voor een nog beter prijsje. Ik ben zelf heel erg tevreden over deze producten en daarom zal ik ze voor jullie reviewen. Ik gebruik de volgende producten om make-up te verwijderen en mijn gezicht te reinigen. Na het reinigen gebruik ik een nachtcrème om mijn huid ‘s nachts goed te voeden en bij te laten komen van alle invloeden van overdag. 

Etos Eye & Lip make-up remover cleansing oil
Deze remover gebruik ik om mijn oogmake-up te verwijderen. Hij is geschikt voor alle huidtypen, zelfs als je een gevoelige huid hebt. Het is een milde maar toch effectieve remover, die ook geschikt is om waterproof make-up mee te verwijderen. Ik gebruik dit product op een sensitive wattenschijfje. Deze zijn lekker zacht en heel fijn als je net als ik gevoelige ogen hebt. Ik doe een klein beetje op het wattenschijfje en houd dit voor een paar seconden tegen mijn gesloten oog aan. Hierdoor kan de remover even intrekken in de oogmake-up. Hierna wrijf ik voorzichtig met het wattenschijfje over mijn oog. De make-up gaat makkelijk van mijn ogen af na een paar keer wrijven. Doordat de remover olie bevat is hij ook wat zachter voor mijn ogen. Het laat een klein beetje een vettige laag achter, maar dit verwijder ik hierna met het micellair water. Dit product is dermatologisch en ophtalmologisch getest. Dat tweede heb ik even op moeten zoeken, want ik had geen idee wat dit betekende. Ophtalmologisch getest betekend dat het product geschikt is voor gebruik rondom de ogen. Goed getest en geschikt voor de ogen en gevoelige huid dus!


Etos
Cleansing Micellair Water 
Micellair water is een enorm populair product op dit moment. Het heeft weinig extra toevoegingen, verwijdert make-up en reinigt het gezicht goed. Dit micellair water is geschikt voor alle huidtypen en bevat geen alcohol. Het droogt de huid dus niet uit. Bijna iedereen weet wel dat alcohol de huid uitdroogt, dus het is een groot pluspunt dat er geen alcohol in dit product zit! Het product bevat kamille en provitamine B5 wat zorgt voor een rustige huid. Dit product is ook weer dermatologisch getest. Nadat ik mijn oogmake-up heb verwijdert met de remover, gebruik ik het micellair water om de rest van mijn gezicht te reinigen. Hiermee verwijder ik de overige make-up van mijn gezicht.

 

 


Etos Cleansing Wipes Sensitive
Deze doekjes zijn geschikt voor een droge en gevoelige huid. In de winter gebruik ik altijd deze doekjes omdat mijn huid dan wat droger is. De doekjes bevatten geen alcohol en reinigen het gezicht op een milde manier. Ze bevatten Aloe Vera, wat zorgt voor een goed verzorging van de huid. Dit product is ook dermatologisch getest. Ik gebruik deze doekjes elke ochtend om mijn gezicht te reinigen voordat ik mijn dagcrème en make-up aan ga brengen.
Een lekker fris begin van de dag!

Ik gebruik deze producten al jaren en vind ze echt heel goed van kwaliteit. Het is natuurlijk ook heel mooi meegenomen dat ze goed betaalbaar zijn. Wat betreft de kwaliteit doet het eigen merk van Etos niet onder aan A-merk producten.  

 

Welke producten gebruiken jullie voor een goede reiniging van je gezicht? 

Liefs,
Jesse 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *