Frisser haar, zonder je haar te wassen? Dat kan!

Hallo, 

De meesten van jullie zullen het wel herkennen. Je moet snel weg, maar eigenlijk ziet je haar er wat vettig uit.
Tijd om je haren te wassen heb je niet, wat nu?!  

Ik ben een van die meiden die helaas heel snel vet haar heeft. Voorheen waste ik mijn haren elke dag. Iets wat mijn kapster absoluut afkeurde. Nu was ik al een paar jaar mijn haren om de dag en soms maar 1x in de 3 dagen. Dat is net hoe vies ze zijn. Als ik het haren wassen nog een dagje wil uitstellen gebruik ik wat droogshampoo om mijn haren er toch wat frisser uit te laten zien of ik doe mijn haar in een staart/knot. Mijn favoriete droogshampoo is toch wel de Andrélon Droogshampoo Zomerblond. En mijn enthousiasme over dit product wil ik graag met jullie delen. 
Deze droogshampoo van Andrélon valt meteen op als je voor het schap staat. Waar Andrélon normaal de herkenbare paarskleurige verpakkingen heeft, is deze bus geel. De kleur geel doet mij altijd denken aan de zon en de zomer, dus de naam zomerblond past perfect hierbij.

Voor op de bus zie je het volgende staan:
Zomerblond Droog shampoo geeft een frisse, zomerse look tussen de wasbeurten door. Voor blond haar. 
Korte uitleg, maar wel meteen duidelijk waar het product voor is en wat het doet. Kort maar krachtig, hou ik van!

Op de achterzijde van de spuitbus staat het volgende:
“Om zonder je haar te wassen toch een frisse look te krijgen, heeft Andrélon droogshampoo ontwikkeld. In een handomdraai is je haar weer luchtig en gemakkelijk te stylen. Andrélon droogshampoo is dé oplossing om je haar een verfrissende boost te geven, wanneer je maar wilt en waar je ook bent! 

Andrélon droogshampoo is speciaal ontwikkeld om het beste in je blonde haar naar boven te halen. De unieke formule neemt het vet bij de haarwortels op en geeft extra textuur aan je blonde haar. Resultaat: prachtig zomer blond haar dat nonchalant valt” 

Normaal heb ik het niet zo op de teksten die op verpakkingen staan, simpel omdat ze vaak heel veel beloven wat uiteindelijk niet zo blijkt te zijn. Maar Andrélon heeft niks overdreven vind ik! Wel was ik erg nieuwsgierig naar het feit dat deze droogshampoo speciaal voor blond haar is.. Waarom is deze speciaal voor blond haar? Dat zit hem in de ingrediënten. Deze droogshampoo bevat namelijk Kamille en honing. Kamille staat bekend om zijn verhelderende eigenschappen. Honing herstelt de natuurlijke vochtbalans van je haar. De droogshampoo absorbeert het vet bij de haarwortels en hierdoor krijg je een frissere look.  

Naarmate mijn haren vetter worden, kleuren ze ook donkerder. De kamille zorgt er dus voor dat mijn haar weer lichter wordt. Na het gebruik van de droogshampoo ziet mijn haar er weer wat lichter/blonder en frisser uit. Wat betreft het frisser aanvoelen van het haar.. Ja het haar voelt frisser en minder vet aan, maar niet zo fris als dat je het gewassen hebt. Wat voor mij heel logisch is overigens! Het haar voelt ook stugger aan. Dit vind ik absoluut geen minpunt! Doordat het wat stugger is, geeft het mijn haar ook meer volume en is het makkelijker in model te brengen. De eerste keren moest ik er wel even aan wennen, want het voelt wat vreemd aan. Nu ben ik er alleen maar blij mee. 
Je ziet goed dat mijn haren er vettig uit zien. Hierdoor worden mijn haren ook wat donkerder van kleur. Ik heb ze 2 dagen geleden gewassen en dit is helaas het resultaat nu. 
Schud de droogshampoo goed voor gebruik en breng het aan op droog haar. Spuit op ongeveer 20cm afstand de droogshampoo op de haarwortel en laat deze 2 minuten intrekken. 
Ik heb de droogshampoo verspreid door mijn haar aangebracht. Je ziet nu nog een lichte witte waas er overheen, maar die trekt zo nog weg. Nadat ik het 2 minuten in heb laten trekken, ga ik met mijn handen door mijn haren om het in model te brengen.
Je kunt je haar ook eerst borstelen of föhnen en het daarna pas met je handen in model brengen.
Dit is het resultaat! Mijn haren zien er frisser uit, zonder dat ik mijn haar heb gewassen. 

Er zijn heel veel soorten droogshampoos, maar deze blijft toch een van mijn favorieten! Zelfs wanneer ik geen vet haar heb gebruik ik hem wel eens om mijn haar wat meer volume te geven. Een ideaal product wat ook nog eens heel lekker ruikt!

Gebruiken jullie wel eens een droogshampoo? En zo ja welke is jullie favoriet?
Deel jouw mening/tips met anderen door hieronder een reactie achter te laten. 😉 

Liefs,
Jesse 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *