Veilig, snel en makkelijk van je koortslip afkomen?

Hallo,

Helaas werd ik afgelopen week ziek, hoge koorts in combinatie met een virus. Het gevolg.. een koortslip. In een van mijn eerdere blog berichten heb ik al verteld dat ik hier vaker in het jaar last van heb. Naar aanleiding van die review werd ik benaderd door www.koortslipweg.nl om de Herpotherm te proberen. Dit is een klein apparaat wat ervoor zorgt dat je, zodra je de koortslip op voelt komen, deze kan behandelen en de koortslip meteen zal verdwijnen.
Het apparaat had ik dus al een paar weken in huis, het was alleen wachten op een koortslip. Heel raar, maar voor het eerst hoopte ik dat ik snel een koortslip zou krijgen zodat ik de Herpotherm uit zou kunnen proberen.
Als ik het zo zeg, snap ik dat dit totaal niet logisch klink eigenlijk!
Nu we een paar weken verder zijn heb ik toch een koortslip. Ik baal ervan, maar stiekem vind ik het ook heel fijn omdat ik nu de Herpotherm kan gebruiken. Ik heb me inmiddels meer verdiept in dit apparaat en ik ben dan ook heel nieuwsgierig over de werking hiervan.    

Werking en gebruik van de Herpotherm
Ter bestrijding van de symptomen van herpes brengt het contactvlak van de Herpotherm gedurende 4 seconden een geconcentreerde warmte-impuls voort van gemiddeld 51 graden.  Herpesvirussen zijn vanaf een temperatuur van 50 graden thermolabiel. Bij directe blootstelling aan deze temperatuur sterven ze af. Zo wordt vermeerdering van het herpesvirus tegengegaan. Bovendien zorgen de hitteschokeiwitten ervoor dat direct het immuunsysteem in het geweer komt, waardoor de vorming van herpesblaasjes tijdig wordt tegengegaan.  
Je gebruikt de Herpotherm op het moment dat je een koortslip op voelt komen, nog voor zich blaasjes hebben gevormd. De eerste symptomen kunnen zijn: branderige, jeukende, prikkende of strakke huid. Als je het product tijdig gebruikt, kan de herpes zich niet verder uitbreiden. Mocht je de Herpotherm later pas toepassen verloopt de aandoening minder sterk of hij geneest sneller. 
Met de Herpotherm kunnen de eerste symptomen van herpesaandoeningen succesvol worden bestreden. Belangrijk om te weten is dat de infectie van het herpessimplexvirus niet ongedaan gemaakt kan worden. Maar hoe fijn is het als je ervoor kan zorgen dat je koortslip geen kans krijgt zich te ontwikkelen. 
De Herpotherm is dermatologisch getest en geschikt voor volwassenen, kinderen, zwangere vrouwen of mensen met allergieën.  

Je gebruikt de Herpotherm op de volgende manier:
– Verwijder de beschermkap.
– Zet het contactvlak op het aangedane gebied en druk kort de knop in. De opwarmfase begint met een geluidssignaal. Als het ledlampje gaat branden, is de bedrijfstemperatuur bereikt. De behandelduur van ca. 4 seconden verloopt automatisch. De behandeling is voorbij als het tweede geluidssignaal klinkt en het ledlampje uitgaat. De Herpotherm kan nu van het te behandelen stukje huid worden gehaald.  

Belangrijk: Als de symptomen voortduren of opnieuw optreden, moet het gebied na een korte pauze van ten minste 10 seconden opnieuw worden behandeld.  

Ik moet zeggen dat ik echt veel informatie heb gelezen voordat ik dit apparaat ging gebruiken. Ik vond het namelijk erg spannend. Een elektrisch apparaat dat heel warm wordt, ik kon alleen maar denken over wat voor pijn dat zou doen. En eerlijk is eerlijk, ik geloofde totaal niet dat dit apparaat zou werken.

Mijn koortslip zette in de avond op.
Omdat ik goede foto’s wilde van de resultaten heb ik een nacht gewacht en de volgende ochtend een foto gemaakt van mijn koortslip. Niet heel smakelijk, maar ik wil jullie een goed beeld geven van wat het apparaat voor resultaat geeft.
Helaas zat er een klein blaasje op mijn lip de volgende ochtend. Ik vroeg me af of ik de Herpotherm wel moest gaan gebruiken. Toch had ik gelezen dat het ook werkt op blaasjes, maar dan op een andere manier. De aandoening zou minder sterk verlopen of hij zou sneller genezen. Op goed geluk de Herpotherm toch maar gebruikt, deze kans wilde ik niet laten lopen namelijk, haha! 

De Herpotherm is makkelijk in het gebruik. Ik heb alle stappen doorlopen en ik moet zeggen dat het niet geheel pijnloos is. Je voelt het contactvlak warm worden en dat voelt niet prettig aan. Echter is het maar een paar seconden, dus dat is echt wel te doen. Na het gebruik zie ik meteen resultaat. Het blaasje is kleiner geworden! 
Hij is nog niet weg dus ik besloot de Herpotherm in de avond nog een keer te gebruiken. 
De ochtend erna was het blaasje verdwenen. Mijn lip voelde wel strak aan op de plek waar het blaasje heeft gezeten. Ik heb al vaker een koortslip gehad, dus dit gevoel ken ik. Het is aan het genezen! Normaal vormt er zich een korstje dat er na een paar dagen af valt. Nu voelt het meer aan als een strak stukje huid. Het is helemaal dicht en verder zie ik er niks vreemds aan. Nog een dag later (inmiddels 2 dagen verder sinds het opkomen van mijn koortslip) voelt mijn lip weer soepel aan. De koortslip is helemaal weg en dat in 2 dagen tijd. Ongelofelijk, maar echt waar!  

Op de volgende foto’s zie je de resultaat. Op de eerste foto zie je duidelijk een blaasje zitten. Op de tweede foto zie je het resultaat na 1x gebruiken van de Herpotherm. Het blaasje is weg en het plekje is dicht. Op de laatste foto zie je het resultaat na het 2x gebruiken van de Herpotherm. Mijn lip is genezen. Het plekje wat je nu nog ziet is een ‘litteken’. Doordat ik altijd op dezelfde plek mijn koortslip krijg en deze ook best vaak een heb, heeft er zich een litteken gevormd.

 

 

 


 

 

 

 

Mijn mening
De Herpotherm werkt fantastisch! Ongelofelijk dat dit apparaat zo goed werkt!
Hij is erg makkelijk in het gebruik en door zijn kleine formaat is hij ook makkelijk mee te nemen. Voortaan neem ik hem mee in mijn tas. Mocht ik dan een koortslip op voelen komen kan ik gelijk de Herpotherm gebruiken.
In het begin was ik wat sceptisch over het gebruik van dit apparaat, maar nu ik weet dat hij zo goed werkt kan ik het iedereen aanraden. Mocht je zelf vaak last hebben van een koortslip is het zeker aan te raden om de Herpotherm te bestellen op www.koortslipweg.nl
Het is iets duurder in aanschaf, maar dat is het zeker waard!
De gedachten dat ik nooit meer veel moeite hoef te doen om een koortslip weg te werken als ik een festival, feestje of iets anders heb. Heeeerlijk!  

Ik ben heel benieuwd of jullie al bekend zijn met de Herpotherm?
Zo ja, deel hieronder je ervaring. 😉 

Liefs,
Jesse 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *